Onze eigen DARE dame is Roze parel

Onze eigen DARE dame is Roze parel

Op 8 maart is tijdens Internationale Vrouwendag onze eigen DARE dame Sandra Khouw benoemd tot één van de roze parels van de stad. Jörgen Raymann overhandigde naast Sandra ook aan Hilde Vossen, Luuk Wessels en Dennis van Steijn een oorkonde. Een roze parel levert een bijzondere bijdrage aan de bevordering van een gelijkwaardige positie en gelijkwaardige participatie van mannen en vrouwen in de stad Den Haag. Wij zijn natuurlijk heel trots op de roze parel in ons midden. Gefeliciteerd aan alle roze parels.

Written by Eline

Website:

0 comments

Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>