Hockeyvereniging HDM heeft DARE op hun hoodies

Hockeyvereniging HDM heeft DARE op hun hoodies

Het is oppassen geblazen als je de hockeydames van HDM tegenkomt. Ze hebben tegenwoordig hoodies aan met DARE erop. Naar eigen zeggen hebben de dames sinds het dragen van deze hoodies nog geen enkele keer verloren. Laten we hopen dat de positieve vibe van DARE blijft!

DARE bedankt Micky Kieboom voor de samenwerking en Hans Willink voor de foto.

Written by Eline

Website:

0 comments

Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>